BLOG 

01.12.2023

WAT IS VERKOOPSTYLING ?

3 Keuken styling .jpeg
Wat is verkoopstyling?

We besteden weer even aandacht aan de vraag wat verkoopstyling nu precies is, want wij snappen dat het nog niet voor iedereen even duidelijk is.

Verkoopstyling ook wel vastgoedstyling genoemd (dat was nog ingewikkelder om uit te leggen) betekent eigenlijk gewoon je woning neutraal maken en fantastisch presenteren voor verkoop. en leegstaande woningen ALTIJD inrichten.

Of het nu om restyling of compleet inrichten van een woning gaat, waar het in beide gevallen op neer komt is dat we er samen voor zorgen dat de woning representatief op de woning markt verschijnt. Zien wat wij doen? Bekijk hier heel veel voorbeelden om er een gevoel bij te krijgen.

2 verkoopstylen.jpg

Stel je gaat solliciteren dan zorg je ook dat je representatief op de sollicitatie verschijnt je verkoopt jezelf immers, of je gaat je auto verkopen die poets je ook op van binnen en buiten om er meer waarde uit te halen, en dat doen wij dus met woningen we laten iedere ruimte op de juiste manier zien en tot zijn recht komen. Het blijkt dat dat een ondergeschoven kindje blijft zeker als de woning leeg staat is het belangrijk om je woning zo goed mogelijk op de woningmarkt te plaatsen. En niet geheel onbelangrijk het geeft meer waarde aan je woning, omdat er simpelweg meer mensen op af komen. Dat begint op Funda waar er sneller gekeken word naar goed verzorgde woningen. Verkoopstyling geeft de woning meer waarde! Interesse in voor en na foto’s bekijk ze hier

4 je komt binnen .jpg

Wij denken mee en ontzorgen waar nodig

Vaak word er te moeilijk gedacht en wij snappen dat maar al te goed er komt zoveel op je af: allereerst de keuze om te verhuizen doet al wat met je, daarnaast moet je op zoek naar een makelaar die bij jou past, op zoek naar een nieuwe woning, pff en dan moet je ook nog je woning verkoopklaar gaan maken, je bent druk met de kinderen, werk etc . Wij snappen dat als geen ander en daar kunnen wij je echt ontzorgen, meedenken en vooral ook beetpakken want wij zijn van het beetpakken, oppakken en gaan, bij ons geen eindeloos gemieter met tekeningen en andere obstakels maar intake gesprek/ kennismaken, offerte binnen 24 uur, akkoord offerte betekent datum plannen en het gaan DOEN. 

8 verkoopstyling keuken .jpeg

Wij spreken voor onszelf en waar wij voor staan:

Wij spreken voor onszelf, waarom? Omdat er genoeg bedrijven zijn die verkoopstyling aanbieden, maar ieder het op zijn/haar eigen manier doet, de een werkt met kartonnen meubels de ander zet minimaal spullen neer. Waar wij het verschil willen maken en het anders doen en net dat stapje extra zetten zodat de woning niet alleen compleet en prachtig ingericht word, maar dat er ook ziel in de woning gebracht word en wij net dat extraatje in de woning leggen met onze passie en uiteindelijk iedere potentiële koper zich gelijk thuis voelt in de woning. Dat is wat wij willen en voor staan.

1 Je komt binnen.jpg
Dan hebben we nog niet eens over het super netjes achterlaten van de woning (voor de duidelijkheid we doen niet de grote schoonmaak) maar we zorgen wel dat de woning klaar staat voor bezichtiging en voor de prachtige foto’s die dan gemaakt kunnen worden nadat wij geweest zijn. Dit houdt in dat wij een stofzuiger en een gevulde (nood) emmer bij ons hebben zodat onze opdrachtgever alleen maar hoeft te komen kijken en niet zijn/ haar stofzuiger en emmer sop mee hoeft te nemen)

7 Slaapkamer inrichten voor verkoop.jpeg
Wat is verkoopstyling:

1. Neutraal maken van de woning

2. Goed presenteren van de woning op funda en de bezichtigingen

3. We ontzorgen

4. Leegstaande woningen compleet inrichten

5. Creatief meedenken en advies voor een fantastische verkoop

6. Snel schakelen en extra service dat is wat je erbij krijgt

Je zal je woning maar moeten verkopen .jpeg

Waarom je voor ons zou moeten kiezen:

Waarom? We doen wat we zeggen, zijn snel, flexibel, geven standaard extra service, houden het persoonlijk, niets is onmogelijk en maken het altijd tot in de puntjes af.

Laten we kennismaken en je woning samen naar een hoger niveau tillen. Neem geheel vrijblijvend contact op klik hier . Tot snel?!

Alies Hansum

ASD Bedrijfsnaam.png

Alies - 09:49 | Een opmerking toevoegen

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn