BLOG 

22.03.2023

KANTOOR SFEERVOL INRICHTEN

Kantoor stylen tips 8.jpeg
KANTOOR SFEERVOL INRICHTEN

Waarom? Een kantoor is om in te werken toch? Vergis je niet ook een kantoor kan je een warm thuis gevoel geven als je er wat meer aandacht aan besteed, voor jezelf maar ook voor de medewerkers en niet te vergeten voor je klanten die waarschijnlijk regelmatig over de vloer komen en daar is ook de eerste indruk altijd belangrijk, als ik ergens binnen komt wat een goed gevoel geeft vertel ik dat voort en als de service dan ook nog eens top is , kom je terug want ja die eerste indruk is eigenlijk op alles van toepassing. De klant is koning, de klant voelt zich welkom, je bent zelf representatief en gedraag je “klant gericht” toch? Als dat allemaal in elkaar valt kan je niet meer stuk en herinneren ze je omdat het totaal plaatje helemaal klopt. Ben je benieuwd naar de eerste indruk van mijn werk bekijk de voorbeelden hier.
Kantoor stylen tips en tricks 7.png
WAAROM ZOU JE EEN KANTOOR SFEERVOL INRICHTEN?

Voor jezelf, voor je collega’s (medewerkers) en uiteraard voor een warm welkom voor je klanten. Prop niet heel je kantoor vol maar laat je kantoor sfeervol inrichten, of laat je inspireren en ga aan de slag.
Ik weet zeker dat klanten anders binnenkomen in een kaal en koud kantoor (dan kan je nog zo klantvriendelijk en klantgericht zijn) dan in een gezellig, sfeervol en verzorgt kantoor. Als je zorgt dat het kantoor sfeervol en opgeruimd is dan gaan de klanten ervan uit dat hoe jij je werk / opdrachten uitvoert ook correct is en komen ze graag bij je terug. Ja klinkt raar bij mij wekt het vertrouwen als het complete plaatje helemaal klopt, met mij vele anderen.

Kantoor stylen 5.png
DE CONSEQUENTIES VAN EEN KANTOOR NIET SFEERVOL INRICHTEN

Je klanten zullen je minder herinneren, je collega’s komen niet graag op kantoor, zeker als het een rommel is en niet georganiseerd kan je niet verwachten dat je medewerkers wel gestructureerd zijn. En een beetje sfeer en knusheid doet ieder mens goed en orde op kantoor worden we allemaal blij van.

6 TIPS OM JOUW KANTOOR SFEERVOL IN TE RICHTEN

TIP 1: NEEM  PERSOONLIJKE SPULLEN MEE 
Zodat je het een beetje als thuis kan laten voelen hier kan je denken aan een leuke foto’s.

TIP 2: NEEM INSPIRERENDE CITATEN MEE EN HANG ZE OP  
Motiveren is leuk, dit kunnen teksten zijn waar je langs loopt en je aan het denken zetten of een toffe foto waar je elke keer weer blij van wordt.
Kantoor stylen tips en triks 4.jpeg
TIP 3: KANTOOR SFEERVOL INRICHTEN DOE JE ZO  
Een plant in een gezellig hoekje met een stoel, toevoegen van enkele accessoires, een vaas met bloemen of creëer verschillende hoekjes om met de klant te zitten in een huiselijke sfeer.

TIP 4: RUIM OP    
Werk netjes en zorg voor een geordend bureau (werk met opbergbakjes, mapjes en kasten op kantoor, werk losse snoeren weg, niks maakt het rommeliger dan snoeren overal, er bestaat overal een oplossing voor.

TIP 5: MAAK EEN AFSCHEIDING    
Heb je een fijn groot kantoor, maar af en toe wel wat privacy nodig? Je kan een afscheiding plaatsen en het mooie daarvan is je de afscheiding ook weer even opzij kan zetten als je toch met z’n allen wilt zitten. Zo zijn er tal van mogelijkheden om je kantoor in te richten.

TIP 6: GEEN TL LAMPEN  
Genoeg licht is belangrijk, dit kan sfeervol opgelost worden, zorg voor genoeg licht maar wel gezellig en dus niet in tl-vorm
Kantoor stylen 3.jpeg

HULP NODIG BIJ HET SFEERVOL INRICHTEN VAN JE KANTOOR?

Soms zie je het zelf even niet en is het heel fijn als een buitenstaander met je meekijkt. HOE DAN…Als je het wel ziet maar niet uit je handen krijgt en niet ziet zitten om het zelf op te pakken dan komen wij je helpen.
Laat je verrassen en maak een afspraak. Wij zijn ten alle tijden eerlijk en nemen geen blad voor onze mond en denken graag met je mee. Wil jij het net even anders doen en je laten verrassen? Wij zorgen samen met jou voor het complete plaatje. Weten met wie je te maken krijgt? Bekijk hier een klein voorstelrondje.

Handig als je weet hoe wij te werk gaan:

ONZE WERKWIJZE IS ALS VOLGT:

• Wij komen langs om kennis te maken, dat is belangrijk want zo krijgen we een beeld en gevoel bij het kantoor en zien jullie ook met wie jullie te maken krijgen 

• Overleggen kort wat je eventueel terug zou willen zien op kantoor en vragen duidelijk wat je niet zou willen en spuuglelijk vindt (minder mooi)

• Overleggen het eventuele budget wat er max uitgegeven kan worden.

• Wij vatten dit gesprek kort samen op de e-mail zodat dit duidelijk is voor beide partijen

• Wij gaan ons oriënteren en maken een geschat kostenplaatje (kosten accessoires en uren) en mailen dit door met een aantal impressie foto’s

• Wij wachten op akkoord 

• Plannen een datum in voor de afstyling.

• Wij gaan inkopen

• Op de geplande dag komen wij afstylen en zorgen we voor een fantastisch eindresultaat.

Benieuwd hoe wij met je mee kunnen denken? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

ASD Bedrijfsnaam.png

Alies - 09:18 | Een opmerking toevoegen

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn