Welkom 
op de website van Alies Styling & Decoratie


VERKOOPSTYLING IS MEER DAN ALLEEN JE HUIS INRICHTEN 

Wij maken van uw knusse thuis een verkoop klaar huis en wij richten leegstaande (model) woningen in voor het beste verkoop resultaat. Hoe valt uw huis op tussen dat ruime aanbod? En hoe trek je kijkers? Want zonder kijkers, geen kopers.Het lijkt misschien vreemd om te investeren in een woning waar je toch weg gaat, maar gelukkig beseffen steeds meer mensen dat een gestileerde woning juist geld oplevert. De verkoopprijs wordt gemakkelijk gereduceerd met stappen van  € 5000,- of  €10.000,- om tot een overeenkomst te komen, terwijl verkoopstyling maar een fractie van een dergelijke prijsreductie kost. Verkoopstyling is een relatief kleine investering, maar zorgt voor een snellere verkoop van uw woning tegen een hogere verkoopprijs. 

Inrichten leegstaande woningen

Inrichten leegstaande woningen

Het is mogelijk een leegstaande woning compleet in te richten voor de verkoop. Een ingericht huis verkoopt sneller en beter dan een leegstaande woning. Met meubels kunnen potentiële kopers een ruimte beter inschatten en voelen ze zich gelijk thuis.Vaak gaat het om kleine aanpassingen, tijdelijke meubels neerzetten en accessoires aanbrengen. Op deze manier zorgen wij samen met u voor de extra meerwaarde! Met trots kunnen wij zeggen dat deze woningen 'als warme broodjes over de toonbank gaan'

NEEM GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT OP


 Verkoop klaar maken van woningen

Verkoop klaar maken van woningen

Wij maken van uw knusse thuis een verkoop klaar huis. Onze werkwijze is dat we tijdens een vrijblijvend intake gesprek bij u thuis samen door de woning lopen. Tijdens het rondlopen geven we alvast wat tips, bekijken we hoe de pluspunten van het huis geaccentueerd kunnen worden en luisteren graag naar wat u graag zou willen.. lees verder in diensten....

LEES VERDER..... ONZE DIENSTEN 

 

Even voorstellen :

Even voorstellen :

Aangenaam mijn naam is Alies Hansum, na ruim 20 jaar als gastvrouw in de horeca werkzaam te zijn geweest ben ik een aantal jaren geleden een andere weg ingeslagen als gecertificeerde verkoopstyliste. Vanwege mijn geruime horeca ervaring is hard werken mij niet vreemd. Daarnaast weet ik hoe belangrijk persoonlijke aandacht en hoe belangrijk een goede presentatie is.

LEES VERDER...... AANGENAAM ALIES....
WIJ RICHTEN NIET ALLEEN WONINGEN IN....

Inmiddels richten wij niet alleen leegstaande woningen in voor de verkoop en maken wij van uw knusse thuis een verkoop klaar huis, maar ondernemers / particulieren zien ook de 'verkoop' styling in hun prachtige winkels / showrooms / kantoren zitten en worden wij ook regelmatig gevraagd om mee te denken met interieur inrichting, kleuren en indelingen van woningen en stylen we regelmatig de woning in opdracht van de klant helemaal af.

BEKIJK HIER AL ONZE DIENSTEN
HANDS-ON MENTALITEIT

Met onze hands-on mentaliteit (geen onnodig eindeloos papierwerk, maar gewoon de handen uit de mouwen mentaliteit) kunnen we door het efficiënt herpositioneren van uw meubels en accessoires uw woning een totaal andere en neutrale uitstraling geven zodat uw huis opvalt tussen het ruime aanbod. We laten uw woning tot zijn recht komen en zorgen dat alle positieve punten van de woning goed naar voren komen. Mocht blijken dat er extra accessoires nodig zijn, kunnen wij dat ook regelen.
KLAAR IN 1 DAG

Heeft u in alle drukte geen tijd om uw huis verkoop klaar te maken? Of lukt het niet om met een neutrale blik naar uw woning te kijken en weet u niet waar u beginnen moet , samen kijken we naar alle opties voor uw woning. Of misschien staat uw huis inmiddels erg lang in de verkoop zonder kijkers te trekken? Met een door ons verkoop klaar gemaakt huis vergroot u uw kansen om uw woning sneller te verkopen tegen een hogere prijs. Heeft u meer informatie nodig, neem dan gerust CONTACT met ons op.  Vraag naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar!

 


ONZE LAATSTE PROJECTEN

 • Buiten het plaatje compleet maken doen wij uiteraard ook
 • Verkoop klaar maken van een woning in Hardinxveld- Giesendam
 • Mooie plaatjes, overzichtelijke ruimtes daar zorgen wij voor
 • Hoe verkoop je je woning beter, ruimtelijk inrichten werkt altijd
 • wij denken graag met u mee voor de beste verkoop van uw woning
 • Een gloed nieuwe badkamer kleden we ook aan
 • Inrichten Culemborg voor de verkoop
 • Uw woning valt op tussen alle andere woningen die te koop staan
 • Slaapkamer mooi maken voor de verkoop
 • Badkamers moet schoon en netjes zijn voor de verkoop
 • Inrichten in Duiven
 • Wij Gaan verder waar anderen stoppen, en pakken altijd aan het einde de stofzuiger erbij zodat het geheel echt funda klaar is
 • Je woning verkoop klaar maken? we helpen je graag.
 • Meedenken en tips
 • Tot in de puntjes verzorgen wij de styling
BEKIJK HIER MEER VAN ONZE PROJECTEN

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn