Welkom 
op de website van Alies Styling & Decoratie

INRICHTEN LEEGSTAANDE WONING 

Het is mogelijk een leegstaande woning compleet in te richten voor de verkoop. Een ingericht huis verkoopt sneller en beter dan een leegstaande woning. Met meubels kunnen potentiële kopers een ruimte beter inschatten en voelen ze zich gelijk thuis. Vaak gaat het om kleine aanpassingen, zoals wellicht een muur verven, tijdelijke meubels neerzetten en accessoires aanbrengen. Op deze manier zorgen wij voor extra meerwaarde! Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het inrichten van leegstaande woningen en met trots kunnen wij zeggen dat deze woningen 'als warme broodjes over de toonbank gaan'

Voor het inrichten van leegstaande woningen, komen we bij u langs en nemen alles tot in de kleinste details door, waar we zo snel mogelijk een offerte op laten volgen. Van het huren van meubels tot het tijdelijk ophangen van schilderijen, wij zorgen dat het eindresultaat tot in de puntjes verzorgd is en dat uw woning zo snel en optimaal mogelijk de verkoop ingaat. Wij maken OFFERTES op maat.  Iedere woning is anders. 

BEKIJK HIER ONZE PROJECTEN


 VERKOOPSTYLING WONINGEN

Wij maken van uw knusse thuis een verkoop klaar huis. Onze werkwijze is dat we tijdens een vrijblijvend intake gesprek bij u thuis samen door de woning lopen. Tijdens het rondlopen geven we alvast wat tips, bekijken we hoe de pluspunten van het huis geaccentueerd kunnen worden en maken we foto’s. Vervolgens bespreken we hoe we het één en ander kunnen gaan aanpakken en stellen we vrijblijvend een offerte op. Na goedkeuring van de OFFERTE komen we een dag of dagdeel langs om uw woning te restylen. Wij maken offertes op maat! Iedere woning is anders. Wij werken op korte termijn. 
SHOWROOM / WINKEL STYLEN

Uw showroom of winkel net even anders presenteren dan gemiddeld daar zijn wij goed in, wij creëren een warm welkom voor al uw klanten waar ze nog lang over na zullen praten. Nadat we een afspraak hebben gemaakt komen we bij u langs en bespreken we uw wensen tot in de kleinste details, hierna maken we vrijblijvend een offerte, na goedkeuring van de OFFERTE  kunnen we op korte termijn aan de slag. Wij maken offertes op maat. Iedere showroom/ winkel is anders.

IK WIL EEN GRATIS INTAKE GESPREK AANVRAGEN..

 
RESTYLEN WONINGEN

Lastig om uw woning de juiste kleuren / inrichting / indeling te geven? Wij denken graag creatief met u mee, geen ingewikkelde procedures, gewoon een één op één gesprek (ook mogelijke via face-time) met het geven van tips en / of het uitvoeren van een restyling van uw woning waar u zich fijn bij voelt. U kunt denken aan een complete woning restylen, maar dit kan ook een slaapkamer, woonkamer, veranda of een tuinstyling zijn. Handig om te weten: wij nemen altijd als dat mogelijk is de accessoires die al aanwezig zijn in de woning, tuin etc mee in de styling zodat er zo min mogelijk weg moet.  Nadat we een afspraak hebben gemaakt komen we bij u langs en bespreken we uw wensen tot in de kleinste details, hierna maken we vrijblijvend een OFFERTE, na goedkeuring van de offerte kunnen we op korte termijn aan de slag. Wij maken offertes op maat. Iedere woning is anders.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn