Welkom 
op de website van Alies Styling & Decoratie

OVER MIJAangenaam mijn naam is Alies Hansum, na ruim 20 jaar als gastvrouw in de horeca werkzaam te zijn geweest ben ik een aantal jaren geleden een andere weg ingeslagen als gecertificeerde verkoopstyliste. Vanwege mijn geruime horeca ervaring is hard werken mij niet vreemd. Daarnaast weet ik hoe belangrijk persoonlijke aandacht en hoe belangrijk een goede presentatie is. 

Alies in het kort: ondernemend, denkt graag creatief met je mee, altijd de puntjes op de i, net even anders denken, schakelt snel en zit in ieder project met uitermate veel enthousiasme, kan eindeloos schrijven over onze projecten, waarom het zo belangrijk is om je woning goed te presenteren, lees onze blog zodat het duidelijk is wat wij voor je kunnen betekenen, niet lullen maar poetsen mentaliteit, kan zich goed inleven in situaties, duurzaamheid is belangrijk, we werken daarom regelmatig met meubels en accessoires die al aanwezig zijn in de woning, showroom en kantoren, staat open voor leuke samenwerkingen en denkt graag met je mee om samen tot een fantastisch en vooral creatief eindresultaat te komen. Een beetje meer kennismaken? Ik nodig je graag uit het interview in het Algemeen dagblad te lezen. Lees het interview hier

Zullen we kennismaken ? Maak hier je afspraak. 

Inmiddels richten we niet alleen leegstaande woningen in voor de verkoop en maken we van uw knusse thuis een verkoop klaar huis, maar ondernemers zien ook de 'verkoop' styling in hun prachtige winkels, showrooms, kantoren zitten en worden we ook regelmatig gevraagd om mee te denken met interieur inrichting, kleuren en indelingen van woningen en stylen we regelmatig de woning in opdracht van de klant helemaal af.
Nieuwsgierig geworden naar onze projecten?

PROJECTEN BEKIJKEN

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van onze projecten ? Volg ons op INSTAGRAM

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn