OVER MIJ

Tijd om kennis te maken!

Aangenaam mijn naam is Alies Hansum. Waar ik gek op ben? Op prachtig sfeervolle en nette ingerichte woningen waar mensen zich gelijk helemaal thuis voelen en quotes ik verwerk ze regelmatig in de woning stylingen. Gewoon omdat we niet standaard willen zijn.

"SMILE, it confuses people"

 


MIJN VERHAAL

Na ruim 20 jaar als gastvrouw in de horeca werkzaam te zijn geweest ben ik een aantal jaren geleden een andere weg ingeslagen als gecertificeerde verkoopstyliste. Vanwege mijn geruime horeca-ervaring is hard werken mij niet vreemd. Daarnaast weet ik hoe belangrijk persoonlijke aandacht en hoe belangrijk een goede presentatie is. Snel schakelen, anders en creatief denken zat er al jong in, daarbij is stilzitten niets voor mij, als er geen woningen gestyled worden, dan worden er wel meubels en accessoires in een nieuw jasje gestoken, want weggooien doen we liever niet. We doen graag dat stapje extra voor onze opdrachtgevers, en we zorgen aan het einde van iedere opdracht dat het plaatje compleet klopt.

PRIVÉ OF ZAKELIJK? JE KUNT ONS WERKELIJK VOOR ALLES BELLEN.

Inmiddels richten we niet alleen leegstaande woningen in voor verkoop en maken we van een knus thuis een verkoop klaar huis, de opdrachtgevers zien de styling in hun prachtige winkels, showrooms, kantoren en zelfs kantines ook zitten en worden we regelmatig gevraagd om mee te denken met interieur inrichtingen, kleuren en indelingen van ruimtes en stylen we met grote regelmaat de ruimte in opdracht van de klant helemaal naar smaak af.OPDRACHTGEVERS KOMEN STEEDS VAKER TERUG

Leuk, inmiddels zijn er meerdere opdrachtgevers die met regelmaat terugkomen als er weer een woning ingericht moet worden.
Waarom? We doen wat we zeggen, zijn snel, flexibel, geven standaard extra service, houden het persoonlijk, niets is onmogelijk en maken het altijd tot in de puntjes af.

 

Dagelijks op de hoogte blijven van onze projecten ? Volg ons op INSTAGRAM

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn