Welkom 
op de website van Alies Styling & Decoratie

BLOG

 


Categorieën

2022-06-29

WAAROM ZOU JE VOOR STANDAARD GAAN ALS HET OOK ANDERS KAN…

ABSOLUUT NIET STANDAARD, DAAR ZIJN WIJ CONTINU MEE BEZIG
Niet in de massa verdwijnen door te doen wat iedereen doet.

Wij zijn continu bezig om de massa te vermijden, maar wel in de aandacht te komen met het prachtige werk wat wij doen en ook zoveel verschil kan maken als je bijvoorbeeld je woning verkoopt, jij ook?

Ben jij een ondernemer en wil jij niet standaard zijn… en wil jij diegene zijn die opvalt waar klanten nog lang over na praten (mond op mondreclame ja hoor het bestaat nog steeds) een uniek cadeau geven aan je relaties/ klanten, toekomstige klanten? Lees dan snel verder…

VOOR IEDERE ONDERNEMER / BEDRIJF ZIJN ER MOGELIJKHEDEN (tis maar hoe standaard jij wilt zijn)

Voor bedrijven zoals:

• VLOERENWINKELS
• KEUKENWINKELS
• BADKAMER/SANITAIR WINKELS
• MEUBELWINKELS 

Geef een CADEAUBON als extraatje omdat je zo blij bent dat de klant juist jullie gekozen heeft uit de vele andere bedrijven) jullie hebben het uiteraard fantastisch opgeleverd, geef de klant als blijk van waardering een cadeaubon van Alies styling & Decoratie en wij zorgen voor de laatste puntjes op de i doormiddel van het geven van advies en wellicht toevoegen van een aantal accessoires. 

MEUBELWINKELS biedt styling thuis aan met de spullen die de klant gekocht heeft, er zijn heel veel mensen die het even niet meer zien als ze prachtige spullen thuis krijgen en is het fijn als er meegedacht word op locatie bij de mensen thuis.

Ben jij GEEN ondernemer (particulier) en wil je ook een uniek cadeau geven aan je vrienden of familie, vage kennissen of wie dan ook, uiteraard is dat ook mogelijk.

De cadeaubon van Alies styling en decoratie een uniek exemplaar en absoluut niet standaard en is er in alle soorten en maten, en kan in zeer veel vormen ingezet worden.

Soms heb je de spullen en accessoires wel in huis, maar weet je niet goed wat je er precies mee moet en heb je net dat kleine zetje nodig om je woning, winkel, showroom, kantoor helemaal eigen te maken, daar denken en stylen wij graag in mee en mocht de wens daar zijn dan stylen we het helemaal tot in de puntjes voor je af en dat allemaal heel laagdrempelig en met heel veel enthousiasme!

WAT KAN JE VERWACHTEN:

Belangrijk om te weten: ENTHOUSIASME, laagdrempelig, meedenken met de mensen zonder hoger wiskunde toe te passen, praktisch en creatief denken, zonder hele scenario’s vooraf gewoon van mens tot mens, niet lullen maar poetsen (daar heb je hem weer) ….en snel schakelen daar houden we van.

Mogelijkheden te besteden cadeaubon:
• Meedenken met indelingen/ kleuren en het toevoegen van accessoires in een woonkamer/slaapkamer/ badkamer/keuken/ tuin/ veranda/ tuinhuis/ tienerkamer… wellicht iets anders er zijn 1001 mogelijkheden.

• We werken ook met de spullen / accessoires  die al aanwezig zijn in de woning/ winkel/ showroom etc en voegen waar nodig nieuwe accessoires toe,  duurzaamheid en hergebruiken staan bovenaan en geeft hele leuke en mooie combinaties.

MAKELAARS een mogelijkheid om verkoopstyling aan te bieden, jij maakt je uniek met perfect gepresenteerde huizen, je ontzorgt en denkt mee met je klant, en niet geheel onbelangrijk je zet jezelf net even anders neer dan de concullega en de massa op de markt, dus uniek door totaal niet standaard te zijn wat iedereen al doet.

PARTICULIEREN VERGEET NIET: JULLIE ZIJN MEER DAN WELKOM! Wil je iemand verrassen klein of groot meedenken of gelijk uitvoeren het is allemaal mogelijk!

Durven jullie het aan om anders te zijn dan de massa?

*De prijzen van de cadeaubonnen worden in overleg bepaald

In mijn volgende BLOG zal ik (RE)Stylen van een woning uitlichten
ASD Bedrijfsnaam.png

Alies - 13:07:59 | Een opmerking toevoegen


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn