Welkom 
op de website van Alies Styling & Decoratie

BLOG

 


Categorieën

2022-03-25

NIET LULLEN MAAR POETSEN …

1 ding is zeker er zal met uitermate veel enthousiasme aan je woning gewerkt wordenen dat zie je terug in het eindresultaat!

Hands-on betekent eigenlijk dus gewoon: niet lullen maar poetsen, handen uit de mouwen steken is de nettere variant, gaan met die banaan, huppetee gas op die lolly, (ik hou van die uitspraken) de mouwen opstropen, gaan als een raket…

Hands-on in de ‘verkoop’ styling betekent simpelweg STYLEN in plaats van adviseren, snel schakelen, creatief met de situatie omgaan, praktisch denken, en binnen no-time de woning helemaal klaar om fantastisch de verkoop in te gaan.’

Na een Intakegesprek waar we uiteraard uitgebreid de tijd voor nemen (niet alles hoeft in de turbo) nemen we alles door, volgt daar zo snel mogelijk een offerte op (binnen 24 uur) na akkoord gaan we als dat nodig mocht zijn zo snel mogelijk aan de slag, want we begrijpen dat als je eenmaal besloten heb je woning te verkopen dit dan ook heel snel en vlot moet gaan, wij weten als geen ander hoe belangrijk snel schakelen is en steken dan ook vlot de handen uit de mouwen

Waar anderen heel veel papierwerk uitwerken gaan wij gelijk aan de slag, zijn wij praktisch ingesteld en laten wij onze spierballen zien en gaan snel en efficiënt te werk.

Stylen in plaats van adviseren betekent dat wij het werk uitvoeren, wij geven wel advies over: opruimen, schoonmaken en reparaties, (die wij eventueel ook voor jullie kunnen regelen) en wij de rest op onze schouders nemen. Wij kunnen als daar vraag naar is totaal ontzorgen.

Wij zijn creatief en gaan aan de slag met uw meubels en accessoires en vullen deze aan als dat nodig mocht zijn, dit bespreken we uiteraard allemaal in het intakegesprek.

De hands-on is toepasbaar bij een ingerichte woning die wij verkoop stylen, maar ook bij een leegstaande woning die ingericht moet worden voor de verkoop, want hier geldt ook de hands-on mentaliteit, we regelen het van A tot Z waar de anderen stoppen gaan wij een stapje verder, want waar gewerkt word, word rommel gemaakt en daar gaan wij juist dat stapje verder en zorgen wij dat de woning tot in de puntjes verzorgd achter word gelaten en nemen onze stofzuiger en lappen dan ook standaard mee.

Als je van turbo, enthousiasme en een fantastisch gepresenteerde woningen houdt, en ontzorgt wilt worden dan weet je nu wie je kunt bellen.

In mijn volgende BLOG zal ik het nut van inrichten van leegstaande woningen uitlichten (meubelverhuur)
ASD Bedrijfsnaam.png

Alies - 15:18:39 | 1 opmerking

  1. Renata

    2022-03-26

    Superleuk geschreven, ben al benieuwd naar de volgende!

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

To reduce automated spam, this function is protected with a captcha.

This requires content from the third-party provider Google to be loaded and cookies to be stored. 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn