WERKWIJZE...


Met onze hands-on mentaliteit  kunnen we door het efficiënt herpositioneren van uw meubels en accessoires uw woning een andere en neutrale uitstraling geven zodat uw huis opvalt tussen het ruime aanbod. We laten uw woning tot zijn recht komen en zorgen dat alle positieve punten van de woning goed naar voren komen. Mocht blijken dat er extra accessoires nodig zijn, kunnen wij dat ook regelen.

OVER MIJ


Onze werkwijze is dat we tijdens een vrijblijvend intake gesprek bij u thuis samen door de woning lopen. Tijdens het rondlopen geven we alvast wat tips, bekijken we hoe de pluspunten van het huis geaccentueerd kunnen worden en maken we foto’s. Vervolgens bespreken we hoe we het één en ander kunnen gaan aanpakken en stellen we vrijblijvend een offerte op. Na goedkeuring van de offerte komen we een dag of dagdeel langs om uw woning te restylen.

MIJN WERK

Voor het verkoopklaar maken van leegstaande woningen, komen we net als bovenstaande bij u langs en nemen alles tot in de kleinste details door, waar we zo snel mogelijk een offerte op laten volgen. Van het huren van meubels tot het tijdelijk ophangen van schilderijen, wij zorgen dat het eindresultaat tot in de puntjes verzorgd is en dat uw woning zo snel en optimaal mogelijk de verkoop ingaat.

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?
839_2160.jpg tilburg bil
839_2160.jpg tilburg bil
855_2160.jpg tilburg bil
855_2160.jpg tilburg bil
834_2160.jpg Tilburg Bil
834_2160.jpg Tilburg Bil
863_2160.jpg tilburg bil
863_2160.jpg tilburg bilE-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn