OVER MIJ:  ALIES HANSUM

Aangenaam mijn naam is Alies Hansum, na ruim 20 jaar als gastvrouw in de horeca werkzaam te zijn geweest ben ik een andere weg ingeslagen als gecertificeerde verkoopstyliste.

Vanwege mijn geruime horeca ervaring is hard werken mij niet vreemd. Daarnaast weet ik hoe belangrijk persoonlijke aandacht en hoe belangrijk een goede presentatie is.

De hands-on mentaliteit staat mij op het lijf geschreven: niet te veel praten maar aanpakken; dat zijn dingen die mij altijd al hebben getrokken. 

Afgelopen jaren heb ik meerdere leegstaande woningen in mogen richten en gemerkt dat, eenmaal ingericht, deze woningen sneller verkopen met meerwaarde op de koop toe.

Inmiddels richten we niet alleen leegstaande woningen in voor de verkoop en maken we van uw knusse thuis een verkoopklaar huis, maar ondernemers zien ook de 'verkoop' styling in hun prachtige winkels/showroom zitten en worden we ook regelmatig gevraagd om mee te denken met interieur inrichting, kleuren en indelingen van woningen. Er ontstaan leuke samenwerkingen.

Nieuwsgierig geworden naar mijn projecten? In 'mijn werk' kunt u zien welke leuke projecten ik al gedaan heb.MIJN WERK
HOME
WERKWIJZE
VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn