Welkom 
op de website van Alies Styling & DecoratieAangenaam mijn naam is Alies Hansum, na ruim 20 jaar als gastvrouw in de horeca werkzaam te zijn geweest ben ik een aantal jaren geleden een andere weg ingeslagen als gecertificeerde verkoopstyliste.

Vanwege mijn geruime horeca ervaring is hard werken mij niet vreemd. Daarnaast weet ik hoe belangrijk persoonlijke aandacht en hoe belangrijk een goede presentatie is.
Ondernemend, creatief meedenken, altijd de puntjes op de i, net even anders denken, snel schakelen en zeer enthousiast over alle leegstaande woningen die ik al in heb mogen richten en alle woningen die verkoop klaar gemaakt zijn, ik kan eindeloos schrijven over mijn werk en ik ben dan ook dit jaar begonnen met een 
BLOG  te schrijven zodat het duidelijk is wat ik voor je kan betekenen, staat open voor leuke nieuwe samenwerkingen en denkt graag met je mee om samen tot een super leuk resultaat te komen. Toch niet helemaal duidelijk wat de mogelijkheden zijn: stel gerust uw VRAGEN.

De hands-on mentaliteit staat mij op het lijf geschreven: niet te veel praten maar aanpakken; dat zijn dingen die mij altijd al hebben getrokken. Afgelopen jaren heb ik veel leegstaande woningen in mogen richten en gemerkt dat, eenmaal ingericht, deze woningen sneller verkopen met meerwaarde op de koop toe.

Inmiddels richten we niet alleen leegstaande woningen in voor de verkoop en maken we van uw knusse thuis een verkoop klaar huis, maar ondernemers zien ook de 'verkoop' styling in hun prachtige winkels / showrooms / kantoren zitten en worden we ook regelmatig gevraagd om mee te denken met interieur inrichting, kleuren en indelingen van woningen en stylen we regelmatig de woning in opdracht van de klant helemaal af.

Er ontstaan leuke samenwerkingen. Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? 

PROJECTEN BEKIJKEN

Ps: Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van onze projecten ? Volg ons op INSTAGRAM

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn